Известие

Collapse
No announcement yet.

Подгряване на седалки и навигация

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Подгряване на седалки и навигация

Ще ме извините за елементарните въпроси ама не съм много светнат, но с питане се стига и до Цариград. Та тъй де понеже все уж ще си купувам Алфа 166, но попадам на разни боклуци постоянно вече месец и нещои сега искам една друга да погледна, та все нямам възможност да стигна до навигацията и други екстри по колата затова искам да питам всички 166 ли имат подгряване на седалките и кои са тези точно разновидности, които нямат ако има такива. Другото е, че не съм навътре с навигациите, чух че навигационната система няма да работи в БГ току така, а трябвало да се прави нещо по нея и какво е то и колко струва?

Колега,не бързай да се хвърляш на първата 166-ца с лустро,аз моята я търсих 4месеца,а преди това на какви лъснати боклуци попадах не е истина особенно една зелена(много хубав цвят)на автогарата в София ставаше само за кокошарник,и колко пари пръснах да ги карам по сервизи само аз си знам.Та да си дойдем на думата,за подгряването на седалките несъм много сигурен,но всички 166-ци които съм видял до момента са били с подгряване,дори и тези с механични седалки,но е възможно някои да нямат,за навигацията до колкото знам трябва диск с карта на БГ аз имам навигация,но още не съм се заинтересувал от това дали може да работи тук. Дано съм ти бил от полза УСПЕХ
    ALFA 166 2.0TS-хубавицата
    Fiat Ritmo 125TC ABARTH-нека силата на ABARTH бъде с теб
    PEUGEOT 206 1,4HDI(служебното) егати пауъра
    Дачия Логан 1.6 power injection-с ГАС

Comment

Мерси за отговора. Ами не е първата 166 която мисля да огледам минаха доста боклуци вече и то със много забележими проблеми. За тази се надявам да имам повече късмет.

Comment

Да попитам от къде точно се пуска това нагряване на седалките???

Comment

Първоначално публикувано от Connor
          Да попитам от къде точно се пуска това нагряване на седалките???
          На самата седалка отстрани откъм вратата в предния край едно копче се натиска
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
          Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

ММ значи нямам тая екстра. От там ми се регулира позицията на облегалката.

Comment

ММ значи нямам тая екстра. От там ми се регулира позицията на облегалката.
              Тя електрическа ли е , всмисъл на ток ли ти е регулирането на седалката?

Comment

Да. Електрическа е.

П.С. Ако взема подгряващи седалки от друга алфа мога ли да ги монтирам на тази? ( Не че го имам за цел, просто информативно) Защото ги има отзаде бушоните за подгряването и се почудих.

Comment

Да. Електрическа е.

П.С. Ако взема подгряващи седалки от друга алфа мога ли да ги монтирам на тази? ( Не че го имам за цел, просто информативно) Защото ги има отзаде бушоните за подгряването и се почудих.
                  Ако има една букса която е самичка и си няма другарче (т.е. тази за подгряването , защото то е с отделен кабел) значи може , подробност е , че тези кабели вървят под мокета и буксите излизат точно под седалката ....

Comment

Абе ако падне отнякъде на части да продават някоя 166 и случайно е с такива седалки, може и да се зарибя. АКО е жива до тогава тая кола, предната ми 156 издържа само 2 месеца

Comment

Да се надяваме , че ще издържи ... успех

Comment

В мобиле.бг има ударена на части !
                        sigpic We Dont Drive FasT,We JusT Fly Slowly ! ! ! http://www.metacafe.com/watch/1027834
                        ex Alfa 166 2.0 T.Spark ex Alfa 156 2.0 T.Spark, ex Alfa 156 1.8TS Ауди А4 Авант ТДИ, BMW 7, Ауди А6 Т и др

Comment

Пак отварям стара тема...Възможно ли е да се монтирва това подгряване на седалките или задължително трябва така да е произведена?

Comment

Пак отварям стара тема...Възможно ли е да се монтирва това подгряване на седалките или задължително трябва така да е произведена?
                            Може и да стане ако си намериш седалки с подгряване , но не знам дали има изкаран ток за тях ... ако не може и да се измисли нещо да им се даде ток - цял акумолатор си имаш

Comment

Ориентировъчно какви пари вървят тия седалки?

Comment

Working...
                              X